Handboogschieten

Altijd een schot in de roos met Handboogschieten!
Op de boogschietbaan die we opbouwen bij de locatie van uw keuze, waan je je in de wereld van Robin Hood en test jouw doelgerichtheid met boogschieten. Onder begeleiding van onze deskundige instructeur leer je op een veilige en verantwoorde manier de basistechniek van boogschieten. Na instructie ga je zelf aan de slag. Voor de beste schutters zijn er ludieke prijsjes.

Techniek

Het gaat er bij ons om, dat iedereen met een goed gevoel de baan verlaat. Lekker vaak geschoten en als het even kan, ook een aantal keren in de roos! Maar boogschieten is wel een echte sport. Met veel trainen is daar een veel hoger niveau mee te bereiken. Waar moeten die schutters dan allemaal op letten?
Er zijn de tien basistappen in het handboogschieten. Het is de bedoeling dat het geheel als een vloeiende beweging wordt uitgevoerd.
Van stap 1: De stand van je benen, tot de vingerplaatsing en plaatsen van de booghand en richten tot uiteindelijk het lossen…..

Combineer het met andere schuttersonderdelen.

Kruisboogschieten, buksschieten, biatlon schieten, blaaspijpschieten, Laser Kleiduif schieten, Reuze Katapult schieten of klootschieten.

Kinderen van partij?

Met onze kinderbogen kunnen kinderen vanaf 7 jaar prima deelnemen aan een familiedag.

Verblijf je op een andere locatie op de Veluwe en wil je daar met je groep deze outdoor activiteit organiseren? Vraag naar de mogelijkheden voor zowel bedrijfsuitjesgroepsuitjes, familiedagen als vrijgezellendagen.

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail