De gids

De gids neemt je mee voor een fraaie, veilige tocht naar de mooiste plekjes. Vanuit de fietsverhuur  in Eerbeek ben je zo op de mooiste mountainbikeroute van Nederland! De Veluwezoomroute is een gevarieerde route met vlakke stukken om even “in te komen”, maar ook ruigere stukken, zoals een singletrack met diepe kuilen dwars door een veld varens.

Het gebied

Het gebied is voor Nederlandse begrippen erg heuvelachtig. De beklimmingen en afdalingen in deze route variëren sterk. Soms gaat het zeer geleidelijk omlaag of omhoog, soms zeer steil, soms bochtig en dan weer kaarsrecht. Ook zijn er grote gedeeltes dwars over de heide om vervolgens weer in het bos te verdwijnen. Al met al is het een pittige route, met veel klimmetjes, scherpe bochten, maar ook lange vlakke stukken.  De route gaat ook over over de Loenermark waar je van vergezichten kunt genieten.

Let op

  • We passen het niveau aan de deelnemers uit de groep.
  • Je kunt ook je eigen mountainbike mee nemen.
  • Naast onze 29′-inch mountainbikes kunnen we een aantal deelnemers van de groep ook voorzien van een fatbike. Wissel gedurende de tocht eens van fiets.
Prijs € 150,00 voor de gids op mountainbike. Gebaseerd op 10 tot 12 personen. Extra: huur mountainbike € 25,- p.p.
Aantal personen Vanaf 10 personen
Startlocatie VeluweActief-Eerbeek
Tijdsduur 2 uur - of anders in overleg
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail