Picknick uitje Eerbeek

Boek bij ons een uitje en ga lekker picknicken in de natuur. Op een kleedje of bankje lekker luieren in de natuur met wat te eten erbij. Wij kunnen dat voor je verzorgen.

We zorgen bij aankomst en uitgifte materiaal dat je verse belegde broodjes en drinken in de picknickrugzak voor je klaar staat bij Bakker ten Veen. Daar krijg je de rugzak uitgereikt en kan de tocht, na eerste kop koffie/thee te hebben gedronken, beginnen.

Als je vanuit Eerbeek de Veluwe op fietst, tref je een enorme diversiteit aan natuurgebieden. Trappend door de bossen, langs heidevelden en stuwwallen ontdek je de grootse natuur, maar valt je oog ook op ieder detail. De Veluwe is wellicht het mooiste fietsgebied van Nederland. Of je nu heerlijk wil genieten van een ontspannende fietstocht met ebike via het fietsknooppuntennetwerk of dat je je juist lekker actief wil inspannen op de mountainbike, de Veluwe biedt het geschikte terrein.

Prijs € 22,50 inclusief versnellingsfiets en picknicklunch. Tegen meerpijs € 10,- ebike; meerprijs € 15,- VeluweScooter
Startlocatie Veluwe Actief Eerbeek
Tijdsduur --
Inclusief Koffie/thee met wat lekkers bij de start, twee belegde broodjes (ham/kaas), krentenbol, flesje water voor onderweg.
Exclusief Kosten verhuurmateriaal

Meer mogelijkheden

  • Routes naar keuze, maak er een dagvullend programma van!
  • Combineer het met activiteiten onderweg zoals  Boogschieten of Reuze Katapult Schieten
  • Ruil de fiets in voor een e-bike (tegen meerprijs).
  • Ook geschikt voor jullie teamuitje.
  • Vraag naar onze kinderfietsen voor je familieuitje.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail