Schutterstoernooi met 3 onderdelen

Niet voor iedereen is het schot in de roos raak, maar zeker een leuke uitdaging!
Test je precisie, concentratie en tactiek bij Handboog, Kruisboog– en Buksschieten. In kleine groepjes ga je roulerend langs drie schuttersonderdelen. We zorgen voor een veilige situatie. Naast het plezier met elkaar, gaat het natuurlijk wel om de punten! Het team van de beste schutters gaat naar huis met een medaille. Voor kruisboog en Luchtbuksschieten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Boogschieten

Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Een eeuwenoude sport die iedereen kan beoefenen. Vroeger werd de boog natuurlijk gebruikt werd als jacht- en oorlogswapen. Bij ons schiet je op een blazoen. Bij handboogschieten gebruik je een heel andere boog en techniek dan bij kruisboogschieten.

Kruisboogschieten

Om met precisie in de kleine roos te schieten, zijn rust, focus, doelgerichtheid en uiterste concentratie noodzakelijk. Na instructie ga je zelf aan de slag.

Luchtbuks

We geven uitleg over de techniek en veiligheidsaspecten van het schieten met de luchtbuks. Op de schietbaan zijn schiet je met meerdere personen naast elkaar. wie schiet er de meeste punten…

 

Combineren mogelijk!

Meerdere of andere onderdelen kunnen ook aan het schutterstoernooi worden toegevoegd. Denk hierbij aan LaserKleiduif Schieten, Blaaspijpschieten of LaserBiatlonschieten.

Kleine groep?

Met kleinere groepen kies je voor een schuttersclinic met één onderdeel. Voor grotere groepen combineren we meerdere schietonderdelen tot een schutterstoernooi.

Het weer

Onze tenten kunnen we in één minuut opzetten, dus we zijn op alle weersomstandigheden voorbereid, de schutters staan altijd droog!

Prijs € 19,50 p.p. gebaseerd op 20 personen met 3 onderdelen. Extra pers €17,50 p.p.
Aantal personen Vanaf 20 personen
Startlocatie Over een geschikte locatie geven we graag advies
Locatiesuggesties Llanfarian,
Tijdsduur 1,5 á 2 uur
Inclusief Een prijsje voor de beste schutters
Exclusief reiskosten en catering
Optioneel Vier onderdelen: € 23.50 p.p. gebaseerd op 20 personen. Extra pers € 17.50 p.p.
Bijzonderheden We nemen bij slecht weer mastertenten mee, dus je schiet droog!

Meer mogelijkheden

  • Geschikt voor groepen van 20 tot ca. 100 personen.
  • Natuurlijk combineren we verschillende schiet activiteiten, dus ook te combineren met laserbiathlon schieten of Blaaspijpschieten. En met een beetje creativiteit horen daar Klootschieten en Reuze Katapult Schieten toch ook bij?
  • Mogelijk op diverse locaties door heel Nederland.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail