Veluwe Actief tocht

Je fietst gezamenlijk langs de mooiste plekjes van de Veluwezoom. Ruik de heide, geniet van de wind door de haren en proef de sfeer van het bos! Op verschillende plekken ontmoet je onze begeleider en doe je leuke, bijzondere en spannende teamopdrachten, zoals Lopende A,  Reuze Katapult Schieten, Takeltoren en een denkopdracht. Jouw groep wisselt onderweg telkens van teamsamenstelling. Kortom: teambuilding pur sang!

Voor wie?

Een Veluwe Actief is een originele en leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje! Ontspannen, maar actief aan de slag met je teamspirit.
Je fietst op comfortabele versnellingsfietsen of tandem. Voor personen die fysiek een extra steuntje nodig hebben zijn eventueel E-bikes beschikbaar

De omgeving

We kunnen deze tocht organiseren vanaf verschillende locaties. De natuur speelt een belangrijke rol bij onze activiteiten op de Veluwe. Het decor van bossen en heidevelden en de kans op een ontmoeting met “De Grote Vijf op de Veluwe” maakt je uitje onvergetelijk!

Extra’s
  • Een rugzakje voor onderweg met iets te snoepen en een herbruikbare bidon zelf te vullen met water (om het gebruik van plastic te verminderen) € 5,- p.p.
  • Handboogschieten als extra onderdeel € 7,50 p.p.
  • E-bikes in plaats van versnellingsfietsen  € 10,- p.p.

Impressiefoto's

Prijs € 500 t/m 10 personen en extra personen € 50,- p.p.
Aantal personen Vanaf 6 personen, echter het basisbedrag is € 500,- incl. 10 personen.
Startlocatie VeluweActief-Eerbeek
Locatiesuggesties Restaurant Grand Café De Korenmolen,
Tijdsduur 3 uur
Inclusief professionele begeleiding en alle benodigde materialen
Bijzonderheden bij slecht weer zorgen we voor een aangepast programma

Meer mogelijkheden

Delen: Facebooktwitterlinkedinmail