Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek
Professor Weberlaan 1
6961 LX Eerbeek

t: 0313 659 135
e: info@fletcherhoteleerbeek.nl
w: www.fletcherhoteleerbeek.nl/

Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom vindt u het sprookjesachtige hotel in Eerbeek. Het 14e-eeuws landhuis is omgetoverd tot een modern en comfortabel hotelgebouw en wordt omringd door de prachtige natuur! De hotelkamers bevinden zich in het landhuis, aangrenzende hotelgebouw of koetshuis.

Comfortabel verblijf

Wanneer u op zoek bent naar een onbezorgd verblijf bent u bij Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek aan het juiste adres. Het hotel wordt omringd door een prachtig landgoed met eeuwenoude eiken en prachtige vijvers. Struin over het romantische landgoed en geniet van totale ontspanning. Daarbij maken de aangename faciliteiten uw verblijf compleet.

In de middag en avond kunt u plaatsnemen in het culinaire restaurant voor een uitgebreide lunch of heerlijk 3-gangen diner. Tevens is het heerlijk vertoeven in de sfeervolle bistro en bij mooi weer heeft u een prachtig uitzicht vanaf het terras. Voor zakelijke doeleinden zijn er diverse mogelijkheden in het hotel.

Groenrijke omgeving

Naast het karakteristieke pand is ook de omgeving van het Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek een lust voor het oog. Vanuit het hotel in Eerbeek volgt u direct één van de bijzondere fiets of wandelroutes die u langs de mooiste plekken van de Veluwe leiden. Ontdek Nationaal Park Veluwezoom met de prachtige flora en fauna.

Foyer RiantDe Groote Modderkolk Loenen