Kasteel en hotel Parc Spelderholt

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen

t: 055 506 8805
e: info@parcspelderholt.nl
w: www.parcspelderholt.nl

Kasteel en hotel Parc Spelderholt

Laat u in ons prachtig gelegen Hotel en Kasteel in Beekbergen hartelijk verwelkomen door jongeren met een beperking die op Parc Spelderholt leren.

Academie Spelderholt

Academie Spelderholt, een plek waar jongeren met een beperking leren, wonen en werken. Een studententijd speciaal voor jou. In een driejarig ontwikkelingstraject werk je aan zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Wil je komen logeren of vakantie vieren? Dat kan ook bij Academie Spelderholt. Onbezorgd genieten en activiteiten doen met leeftijdsgenoten, gegarandeerd een gezellige tijd.

Kasteel Spelderholt: vergaren en feesten in stijl 

Kasteel Spelderholt, gelegen op een landgoed met een rijke historie, is dé perfecte plek voor uw vergadering, conferentie of feest. Onze studenten van Academie Spelderholt, jongeren met een beperking die een ontwikkelingstraject volgen tot assistent in de horeca, dienstverlening of onderhoud, zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Op en top gastvrij!

Echt lekker weg in hotel Spelderholt

Zoekt u een bijzonder hotel op een van de mooiste plekken van Nederland? In Hotel Spelderholt komt u echt tot rust. Ontdek de riante sfeervolle hotelkamers, geniet van een vers en verantwoord diner in ons restaurant en ontspan in het verwarmde zwembad. En wilt u erop uit? Dan is er in de nabije omgeving altijd wat te beleven. Onze studenten, jongeren met een beperking die op Academie Spelderholt een ontwikkelingstraject volgen, helpen graag mee om uw verblijf onvergetelijk te maken.

De Groote Modderkolk LoenenRestaurant Grand café de Korenmolen