Mountainbikeverhuur Veluwe vanaf Eerbeek ook elektrische mountainbikes

Wil je een keer wat anders? Of is je conditie wat minder. Een E-MTB geeft je heuvelop net wat extra en ook een grotere afstand gaat makkelijker. Een geweldige ervaring! De route door de Veluwezoom is ca. 47 km. De huur is inclusief helm en MTB vignet van Natuurmonumenten. De mountainbikes hebben combi pedalen. (platform-pedalen voor “normale” sportschoenen en SPD). We verhuren de E-Mountainbikes per hele dag in Eerbeek en Arnhem. In Rheden zijn de EMTB’s ook per halve dag te huur (ander model met vervangbare accu’s)

Onze elektrische hardtail mountainbikes in Eerbeek hebben framemaat 49 = maat L. Kleinere EMTB’s zijn te huur in Rheden of Arnhem.

Op de mountainbike 29 inch door het Nationaal Park Veluwezoom, Loenermark of de prachtige omgeving van Eerbeek. Vanuit Eerbeek ben je snel op de nieuwe gemarkeerde mountainbike route. Je kunt biken op zandpaden, singletracks in een heuvelachtig terrein. Geschikt voor ongetrainde en getrainde bikers. 

Startpunt: Station Eerbeek stationstraat 2. 
Telefoonnummer: 0313-651282

Reserveer online, betaal en haal op de afgesproken tijd je fiets op. Wij werken met aanvangstijden en tijden dat je terugverwacht wordt. In verband met de planning vragen wij je om niet eerder dan om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn om een goede spreiding van bezoekers te waarborgen.

Bekijk eerst de gebruiksregels en de instructievideo!

Mogelijkheden:

Prijs € 30,- per dagdeel
Tijdsduur 1 dag = € 45,-

Meer mogelijkheden

  • Met een groep kun je ook fietsen onder begeleiding van een gids of gaan voor een mountainbike clinic op de Veluwe.
  • Bij huur vanuit VeluweActief-Arnhem.nl , VeluweActief Rheden en VeluweActief-Eerbeek.nl fiets je zo de MTB Veluwezoomroute op!
  • Fietsen met je kind? Er zijn ook kindermountainbikes 24′-inch te huur.
  • Ook mountainbikes te huur in Rheden en Arnhem (ook zeer nabij de Veluwezoomroute)
  • Een kaartje met mountainbike-route is ter plekke te verkrijgen á € 2,-.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail