Klootschieten in Eerbeek

Oud volksspel en zeer geschikte als familieuitje, teamuitje of als vriendenuitje. Klootschieten is misschien wel de oudste sport dat ons land kent. Tegenwoordig een sportief en actief uitje, waarbij je met zijn allen lekker actief in de buitenlucht bent.

Wij verhuren een klootschietkoffer met alle benodigde materialen, inclusief spelbeschrijving om in zes teams  zelfstandig tegen elkaar te spelen. Geschikt voor jong en oud.

Een persoonlijke introductie van onze spelleider is ook mogelijk, hij kan de groepsindeling verzorgen, legt de spelregels uit en zorgt voor een gezellige start.

De teams bestaan in de regel uit 3-5 personen. Er wordt altijd met 2 teams tegelijk een parcours afgelegd, om en om gooiend met de kloot, waarbij de beide teams fungeren als elkaars jury.

Het is de bedoeling om het parcours in zo min mogelijk worpen met de kloot af te leggen. Een kloot is een houten bal die is doorboord en waarvan de gaten met lood zijn opgevuld. De gemiddelde kloot weegt ongeveer een halve kilo.

Prijs € 35,- per set voor 6 groepen. per dag tehuur
Tijdsduur 1 dag

Bijzonderheden

  • Afhaallocatie: Eerbeek
  • Meerprijs persoonlijke introductie: € 75,-
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail