Met twee, gezin of groep

Op de geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische Ouder en kind VeluweScooter ontdekken jullie samen het Nationaal Park Veluwezoom of trek de prachtige landschap rondom Eerbeek in. Stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes. Bezoek de leuke dorpjes. En geniet in de natuur van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet de Schotse Hooglanders.

Startpunt:

Station Eerbeek, Stationstraat 2
Telefoonnummer: 0313-651282

De route & tijden

Reserveer online, betaal en haal op de afgesproken tijd je Veluwescooter op. Wij werken met aanvangstijden en tijden dat je terugverwacht wordt. In verband met de planning vragen wij je om niet eerder dan om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn om een goede spreiding van bezoekers te waarborgen.

Verhuur is 7 dagen per week mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om een avondrit te maken. Eventueel onder begeleiding.

Bekijk de gebruiksregels en de instructievideo.

Kinderen

Vanaf 8 jaar mogen zij zonder steun achterop bij de VeluweScooter Plus. Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we een rugsteuntje á € 3,50 p. st. Let op! De kinderen zitten daarbij zonder gesp los achterop.
Heeft u jongere kinderen, dan raden wij aan om een E-bike met kinderzitje te huren. Voor tieners/pubers hebben we Ebikes (geen rijbewijs nodig, maar wel dezelfde snelheid als de scooter).

Te weinig éénpersoonsscooters beschikbaar? Huur dan deze wat zwaardere e-scooter die prima alleen te rijden is. Ook geschikt voor wat zwaardere mensen tot ca. 120 kg.

€ 35,- per dagdeel.

Ouder&Kind Scooter hele dag € 60,- per scooter *
* dag is 10.00 – 17.00 uur en maximaal 60 km.

Vermeld bij de reservering het aantal volwassenen+ aantal kinderen (met leeftijd) + eventueel huur rugsteun.

Prijs € 35,00 Per dagdeel
Tijdsduur 3 uurs arrangement

Meer mogelijkheden

  • Ideaal te combineren met Ebikes.
  • Kies uit vaste routes.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail