Met twee, gezin of groep

Op de geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische Ouder en kind VeluweScooter ontdekken jullie samen het Nationaal Park Veluwezoom of trek de prachtige landschap rondom Eerbeek in. Stop zo her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes. Bezoek de leuke dorpjes. En geniet in de natuur van de prachtige vergezichten over de heide en ontmoet de Schotse Hooglanders.

Startpunt

VSM Station Eerbeek, Stationstraat 2 

De route & tijden

Reserveer online, betaal en haal op de afgesproken tijd je Veluwescooter op. Hou je aan de aangegeven vertrek- en terugkomsttijden. Kom niet eerder dan 10 minuten vóór aanvang om een goede spreiding van bezoekers te waarborgen.

Verhuur is 7 dagen per week mogelijk. Ook op aanvraag in begin van de avond met eventuele begeleiding.

Bekijk de gebruiksregels en de instructievideo.

Kinderen

Kinderen vanaf 6 jaar mogen achterop. Tot 8 jaar met rugsteuntje. Let op! De rugsteun heeft geen gordel dus ze zitten altijd los achterop. Er is een helmplicht voor zowel de bestuurder als het kind. Heeft u jongeren kinderen, huur dan een E-bike met kinderzitje. Ook voor tieners/pubers zonder scooterrijbewijs is een E-bike de oplossing.

Te weinig éénpersoonsscooters beschikbaar? Huur dan deze wat zwaardere e-scooter die prima alleen te rijden is. Ook geschikt voor wat zwaardere mensen tot ca. 120 kg.

Reserveren

VeluweScooter PLUS  € 40,- per dagdeel  hele dag € 75,- per scooter *
* dag is 10.00 – 17.00 uur en maximaal 60 km.

Vermeld bij de reservering het aantal volwassenen+ aantal kinderen (met leeftijd) + eventueel huur rugsteun.

Prijs € 40,- p.p. per dagdeel
Tijdsduur 3 uurs arrangement

Meer mogelijkheden

  • Ideaal te combineren met Ebikes.
  • Kies uit vaste routes.
Delen: Facebooktwitterlinkedinmail